Нашата мисия

С КАКВО ДОПРИНАСЯМЕ ЗА ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ В ЖИВОТА НА ХОРАТА?

Мисия и ценности

Ние от бранда kletki.bg сме посветени на мисията да вдъхновяваме хората да водят по-здравословен начин на живот. Ние сме твърдо убедени, че здравето е нашето най-голямо богатство, и че грижата за него до голяма степен е в нашите ръце.

В България, както и по целия свят, все повече хора са изправени пред ежедневни предизвикателства, свързани с липсата на физическа активност, консумацията на храни с ниско качество, стрес, както и липса на връзка с природата. Нашата мисия е да променим тази тенденция, като образоваме и вдъхновяваме обществото да преоткрие превенцията за своето здраве чрез здравословни практики и по-качествен начин на живот.

Как постигаме това?

  1. Образование: Вярваме, че образованието е ключът към здравословния начин на живот. Предоставяме ви качествена информация и здравословни съвети, свързани с хранителните режими, физическата активност, психологията и други аспекти на здравословния начин на живот.
  2. Подкрепа за превантивната грижа: Нашата мисия е да насърчаваме превантивната грижа за здравето. Насърчаваме хората да предприемат активни стъпки за подобряване на своето благосъстояние и за подкрепа на здравето си, преди да се появят здравословни проблеми.
  3. Натурални продукти: Вдъхновени от изобилието на българската природа, ние предоставяме висококачествени добавки за здраве, създадени изцяло от натурални суровини.
  4. Кампании и инициативи: Провеждаме различни инициативи като кампании и образователни събития, чрез които целим да образоваме хората на здравна култура и превенция. Благодарение на това все повече хора вземат осъзнато решение да си подарят повече здраве.
  5. Екип от експерти: Работим с експерти в различни области, които споделят нашата страст и ангажимент за подобряване на здравето и начина на живот на хората.

Нашата мисия е да вдъхновяваме и стимулираме хората в България и чужбина да се грижат за своето здраве и благосъстояние.

Нашата мисия не е само да предоставим продукти, а да създадем общество, което се грижи за здравето си и се стреми към по-щастлив и здравословен начин на живот.

Наши клиенти са

  • Хората, които ясно осъзнават нуждата от здравна превенция, благодарение на която да подобряват ежедневно качеството си на живот. Тези хора търсят, харесват, оценяват и се интересуват от всяка наша инициатива и дейност.
  • Хората, които спортуват активно, устремени към постигане на по-добра физическа форма, спазвайки определен хранителен режим, за да постигат максимални резултати.
  • Хората с активно ежедневие, подложени на силен стрес, с отслабена имунна система, с нарушен метаболизъм, търсещи детокс, прочистване, подкрепа и най-вече качество.

И така, мисията ни е ежедневно да помагаме на хората да водят здравословен начин на живот.