За нас

КОИ СМЕ НИЕ?

Мисия и ценности

KLETKI - нашата мисия

Ние от бранда KLETKI се гордеем с нашата мисия – да вдъхновяваме и подкрепяме все повече хора в стремежа им за по-здравословен начин на живот. Ние вярваме, че здравето е нашето най-голямо съкровище и ясно осъзнаваме, че внимателният подход към него е ключът към по-щастлив и пълноценен живот.

Ежедневно ставаме свидетели на предизвикателствата, пред които са изправени хората – липса на физическа активност, стрес, консумация на храни с ниско качество и изолация от природата. Нашата цел е да променим тази тенденция, като предоставяме висококачествена информация, здравословни съвети и натурални продукти, които подпомагат значително здравето и благосъстоянието на клиентите ни.

С образователни инициативи, качествени хранителни добавки и подкрепа за здравословния начин на живот, ние насърчаваме превантивната грижа за здравето. За нас е важно всеки ясно да осъзнава, че е много по-ценно да се грижим за здравето си докато сме здрави.

Нашата цел е да допринесем за създаването на общество, в което хората се грижат за себе си и своето благосъстояние по най-натуралния и естествен начин. Затова KLETKI ще продължава да бъде вдъхновение за всички, търсещи по-здравословен, по-щастлив и по-качествен начин на живот.

Защо „КЛЕТКИ“?

Телата ни са изградени от милиарди клетки, които изпълняват жизненоважни функции. Те са фундаментът за нашето здраве.

Много фактори на съвременния начин на живот като стреса, нездравословното хранене, липсата на движение и въздействията на околната среда натоварват клетките ни ежедневно. А ако клетките ни не са здрави, тялото ни не може да функционира нормално. Те изграждат основата за това всички процеси в организма да могат да протичат правилно, а ние да се чувстваме по-жизнени и в добра здравословна форма. За да помогнем на клетките ни да останат здрави и да ги защитим от оксидативния стрес, е от изключителна важност да ги снабдяваме с правилните хранителни вещества ежедневно.

Защитете клетките си, за да се чувствате по-здрави, по-жизнени и по-енергични! Открийте есенцията за здравето на клетките чрез бранда „KLETKI“!

Затова създадохме бранда КЛЕТКИ като символ на нашата страст и ангажираност към вас и вашето здраве.

Защото когато клетките ни са здрави, цялото ни тяло е здраво!

Производствен процес

Завод KLETKI - производствен процес

Ние от бранда KLETKI вярваме в силата на природата и знаем, че няма нищо по-добро и ефикасно за грижата за здравето и благополучието от натуралните продукти. Затова с гордост заявяваме, че при производството на нашите хранителни добавки за здраве, използваме само най-добрите натурални съставки и суровини.

Продуктите, които ви предлагаме:

  • Отговарят на изискванията на внедрената Система за управление на качеството и безопасността на храните – НАССР /Meet the requirements of the implemented Food Quality and Safety Management System – НАССР ;
  • Отговарят на изискванията на Българското законодателство и стандарт за Добри Производствени Практики (ДПП) и Добри Хранителни Практики (ДХП) и Европейските регламенти / Meet the requirements of the Bulgarian legislation and standard for Good Manufacturing Practices (GMP) and Good Food Safety Practices (GFSP) and European regulations;
  • He съдържат и не са произведени от ГМО /Does not contain and are not produced with GMO material;
  • He са третирани c йонизиращи лъчения /The products are not irradiated

Превантивна грижа

Превантивна грижа за здравето KLETKI

Превантивната грижа за здравето е ключът към изграждане на по-здравословен и благополучен живот. В бранда KLETKI ние твърдо вярваме, че грижата за нашето здраве не трябва да бъде оставена на случайността и когато дойдат болестите да тичаме по доктори, а да бъде инвестиция в предпазването от появата на болести.

Съвсем наясно сме, че съвременният начин на живот предизвиква множество стресове и предизвикателства – липса на физическа активност, консумация на вредни храни (junk food), нарушен баланс между работа и личен живот. Този начин на живот определено води до доста здравословни проблеми и нарушения, които неминуемо се отразяват на качеството ни на живот.

Правилната превенция е ключът към избягване на тези проблеми, както и към поддържане на силно и здраво тяло. Когато сме правилно информирани и образовани, можем да избегнем редица здравословни проблеми в живота си, грижейки се превантивно за себе си. Днес в храната отсъстват огромна част от витамините, минералите, аминокиселините, нутриентите и всякакви полезни вещества, от които се нуждаем. Благодарение на хранителните добавки за здраве на компания KLETKI, до голяма степен можем да компенсираме тази липса и да се наслаждаваме на по-високо качество на нашия живот.

Нека заедно да поставим основите на по-здравословно и по-щастливо бъдеще за нас и децата ни. Нека инвестираме в нашето здраве, нека заздравим връзката си с природата и да превърнем превенцията в начин на живот. С KLETKI, вашата грижа за здравето се превръща в инвестиция в бъдещето, а ние сме тук, за да ви подкрепим по този път!

Натурални съставки

Kletki - Натурални съставки

Ние от бранда KLETKI вярваме в силата на природата и знаем, че няма нищо по-добро и ефикасно за грижата за здравето и благополучието от натуралните продукти. Затова с гордост заявяваме, че при производството на нашите хранителни добавки за здраве, използваме само най-добрите натурални съставки и суровини.

Нашата ангажираност и обещание за качество към вас – клиентите ни е, че всяка хранителна добавка, която е от бранда „KLETKI“ съдържа чисти и натурални съставки директно от природата. Ние сме ориентирани към най-добрите ресурси и най-ефективните практики, за да ви предоставим продукти за здравето, на които да се доверите и чрез които да подобрите значително здравословното си състояние!

Защо натуралните съставки са важни за нас?

Защото са без вредни химикали и излишни добавки: Нашите продукти не съдържат изкуствени химикали, оцветители или консерванти. Предоставяме ви само натурални решения директно от природата.

Защото са чудесна подкрепа за по-здравословен начин на живот: Натуралните съставки са чудесен източник на витамини, минерали и антиоксиданти, които подпомагат вашия имунитет и общо благополучие.

Защото вярваме, че те са най-доброто за вашето здраве: Ние вярваме, че здравословният начин на живот започва със здравословното хранене. По тази причина ние използваме натурални съставки за производството на нашите хранителни добавки, които ви помагат да се грижите за себе си по един по-натурален и напълно безвреден начин.

Защото вашето здраве е наш приоритет!

Изберете KLETKI, защото това е вашата най-добра инвестиция в здравословния живот!

С поглед към бъдещето

Kletki - С поглед към бъдещето

Със силна мотивация и с огромна преданост към по-здравословното бъдеще и благосъстояние на всички нас, ние от KLETKI се стремим да създаваме най-висококачествени хранителни добавки за превантивна грижа за здравето. Нашата мисия е да вдъхновяваме хората да живеят по-здравословно и по-качествено, като предоставяме иновативни продукти и информация, които ги подкрепят в този техен стремеж.

Смятаме, че здравето е най-голямото богатство и че превантивната грижа за него е инвестиция в бъдещето. Затова ние създаваме продукти, които не само отговарят на сегашните ви нужди, но и ви гарантират повече здраве и в утрешния ден. С екип от експерти и страстни професионалисти, ние постоянно изследваме пазарите, като търсим иновации и най-добри практики в индустрията за здравословна грижа, за да ви предложим най-доброто.

С KLETKI, вие не само инвестирате в сегашния момент, но и в бъдещето си. Ние сме на ваша страна, като ви предоставяме инструментите и ресурсите, за да постигнете по-здравословен, по-щастлив и изобилиен начин на живот. Нашата ангажираност към вас и вашето здравословно бъдеще е неизменна и ви благодарим за доверието!